Az ÉReTT a rendészeti területen tehetséges fiatalok jutalmazása és az őket segítő szakemberek elismerése érdekében “Elismerési rendszer”-t dolgozott ki, melyhez kapcsolódva 2016-tól évente 1 alkalommal emlékplaketteket tervez adományozni.

Az ÉReTT Elnöksége az emlékplakettet három kategóriában adományozza:

 1. ÉReTT Tehetségígéret Díj
 2. ÉReTT Tehetség Díj
 3. ÉReTT Tehetségsegítő Díj

Az adományozhatók száma kategóriánként 5-2-3 fő.

Az emlékplakettet kapó tehetséges fiatalra és/vagy tehetségsegítőre a tagszervezetek tehetnek javaslatot, mely meghatározott szempontokra figyelemmel történik. (Lásd.: 1.sz.melléklet)

Az elismerésre történő felterjesztést forma nyomtatványon kell benyújtani. (Lásd: 2-4.sz. melléklet) Az Elnökség kérése, hogy a felterjesztő annak tartalmán ne változtasson, az abban leírtakat következetesen tartsa be.

Az adományozottak személyéről a felterjesztésben leírtakra figyelemmel az ÉReTT Elnöksége dönt, melyről tájékoztatást kap az érintett tagszervezet és az adományozott személy.

A tehetséges fiatal és a tehetségsegítő a 2016. május 19-ei “Együtt a rendészet tehetséges fiataljaiért” címmel megrendezésre kerülő szakmai rendezvényen veheti át az elismerést.

Az ajánlás benyújtásának határideje: 2016. május 12. 14.00 óra
Az ajánlást a
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell megküldeni.
Az adományozással kapcsolatban információ az alábbi elérhetőségen kérhető: +36(20)6172422

Mellékletek: melléklet letöltése

 1. sz. melléklet: ÉReTT elsimerés adományozásának szempontjai
  2. sz. melléklet: Ajánló lap ÉReTT Tehetségígéret Díj adományozásához
  3. sz. melléklet: Ajánló lap ÉReTT Tehetség Díj adományozásához
  4. sz. melléklet: Ajánló lap ÉReTT Tehetségsegítő Díj adományozásához
  5. sz. melléklet: Adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozat