Pályázati felhívás
az Észak-magyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanács
LOGÓTERVének elkészítésére

Az Észak-magyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanács (ÉReTT) 2015. március 13-án alakult 22 alapító taggal (2 fő magánszemély és 20 intézmény, szervezet). Tevékenysége jelenleg 5 megyében működő rendészeti képzést végző középiskola tehetséges fiataljainak megtalálására, támogatására irányul.

Az ÉReTT szellemiségét követve az Elnökség kiemelten fontosnak tartja, hogy a Tanács arculata az érintett tehetséges fiatalok, tagintézmények, -szervezetek, magánszemélyek közös gondolkodásán alapulva jöjjön létre. Az arculat legmeghatározóbb eleme a logó, melynek megtervezésére pályázatot ír ki.

Az ÉReTT megalakításával célunk a rendészet területén tevékenykedő partnerek (rendészeti képzést végző iskolák, rendőrkapitányságok, Magyar Rendvédelmi Kar, sport egyesület – tehetséges fiatalok, szakemberek, mentorok, stb.) együttműködő hálózatának kialakítása, fejlesztése. Erősíteni kívánjuk a rendészeti pályaorientációt. Térségi programokkal, bemutatkozási lehetőségekkel segíteni szeretnénk a tehetséges diákok szakma tanulását. Lehetőséget kívánunk biztosítani a tehetséges fiatalok és mentorok találkozására, szakmai együttműködésére. Rendészeti Tehetségútlevél kidolgozását és működtetését tervezzük a tehetséges fiatalok nyomon követésére. (Az ÉReTT céljairól bővebben a www.erett.mrszki.hu weboldalon olvashatnak a pályázat iránt érdeklődők.)

Tudnivalók a pályázattal kapcsolatban:

A pályázat tárgya: Az ÉReTT céljait jelképező, arculatát meghatározó, egyedi logó megalkotása.

A pályázók köre: Az ÉReTT tagintézményeinek tanulói.

A pályázat benyújtásának módosított határideje: 2015. november 20.

A pályázattal kapcsolatos további tudnivalók (tartalmi, formai, technikai) a csatolt „Pályázati felhívás”-ban olvashatók.

Pályázati adatlap

Pályázati felhívás

További információ az alábbi elérhetőségeken kérhető: tel.: +36 (20) 6172422; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Észak-magyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanács
Elnöksége