Az Észak-magyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanács a 2019. évben 4. alkalommal adott át ÉReTT elismeréseket „ÉReTT Tehetségígéret” – „ÉReTT Tehetség” és „ÉReTT Tehetségsegítő” kategóriában.

A Tanács a díj alapításával és adományozásával a rendészeti ágazati és a rendőr tiszthelyettes szakképzésben tehetséges fiatalok eredményeinek elismerését, motiváltságuk fenntartását és a tehetségsegítő szakemberek egyéni munkavégzésben realizálódó kiemelkedő teljesítményének elismerését, a tehetségsegítő tevékenység ösztönzését kívánta elismerni.

Az elismerések ünnepélyes átadására a püspökladányi Berettyóújfalui SZC Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tagszervezetben megtartott szakmai rendezvényen került sor, 2019. április 29-én.

A 2019. év ÉReTT díjazottjai:

„ÉReTT Tehetségígéret díj” kategóriában:

  1. Horváth Vivien a Derecskei I. Rákóczi György Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium (Derecske) 12. évfolyamos tanulója
  2. Kovács Ariel a Serényi Béla Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola (Putnok) 11. évfolyamos tanulója
  3. Kukuly Attila a Derecskei I. Rákóczi György Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium (Derecske) 9. évfolyamos tanulója

„ÉReTT Tehetség díj” kategóriában:

  1. Kóti Róbert a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium (Miskolc) 1. évfolyamos tanulója
  2. Takács Ferenc az Egri SZC Kossuth Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Kollégiuma és Könyvtára (Eger) 11. évfolyamos tanulója

„ÉReTT Tehetségsegítő díj” kategóriában:

  1. Mészáros Tamás r.hadnagy a Püspökladányi Rendőrkapitányság (Püspökladány) hivatásos állományú tagja (Felterjesztő volt: a Berettyóújfalui SZC Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (Püspökladány)
  2. Papp Orsolya c.r.alezredes a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium (Miskolc) szakoktatója (Felterjesztője volt: a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium Sport Egyesület (Miskolc)
  3. Sass András Csaba r.alezredes a Derecskei I. Rákóczi György Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium (Derecske) szakoktatója

Az emlékplaketteket Bagi István r.ezredes az Észak-magyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanács elnöke és Dobson Tibor tű. dandártábornok, elnök megbízásából Asztalos Zoltán r.alezredes a Magyar Rendvédelmi Kar alelnöke adta át.

Az emlékplakettek adományozását támogatta: a Magyar Rendvédelmi Kar.

Az elismeréssel együtt járó emlékplakettet Boros Péter Ferenczy Noémi-díjas üvegszobrász tervezte és készítette.

1. ÉReTT Díj

2. emlékplakett átadás

3. emlékplakett átadás

Gratulálunk a szép eredményekhez és az elismeréshez!

Szerző: Tóth Ilona ÉReTT