Az Észak-magyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanács Target Sprint témában tartott 20 fő részvételével jó gyakorlat bemutatót 2021.02.15-én 14.00 órai kezdettel. Az online műhelybeszélgetéssel célunk az volt, hogy népszerűsítsük a ma még újnak számító sportágat, tájékoztatást nyújtsunk azoknak az érdeklődő szakembereknek, akik nem, vagy kevés információval rendelkeznek erről a sportról, versenyzési lehetőségről. 

Szabó Tamás a jó gyakorlat témafelelőse a Target Sprint elemeinek, és tárgyi feltételeinek bemutatásán túl a beválogatással és a versenyfelkészítéssel kapcsolatos praktikus tanácsokkal látta el a résztvevőket. A nevezésekkel, korosztályokkal, versenyekkel kapcsolatos további kérdések megválaszolásába Szentesi Tibor a Miskolci Rendvédelmi Technikum szakoktatója, a Target Sprint szakág elnökségének tagja is bekapcsolódott. 

Mit remélünk a műhelybeszélgetéstől? Bővül a felkészítésbe és versenyzésbe bekapcsolódó tagszervezeteink száma. Újabb és újabb tehetséges fiatalokat fedezünk fel, találunk meg, akik az idő előre haladtával hazai és nemzetközi sikereket is elérve válnak példaképeivé az őket követő fiatalok számára.

img1.jpg

Szakági bemutató film: https://youtu.be/pxmIgEzbOXI

Forrás: Magyar Sportlövők Szövetsége, Target Sprint szakág, https://www.hunshooting.hu/target-sprint-szakag