A „Tehetséged érték, fedezzük fel közösen!” című NTP-HTTSZ-22-0013 azonosítószámú pályázati program keretében 2023. április hónapban „Mutasd meg magad!” címmel tettünk közzé felhívást a tagszervezetek körében.

A felhívás nemcsak a rendészeti területen tehetséges fiatalok számára készült. Portfóliót nyújthattak be a tagszervezeteinkben tanuló más tehetségterületen eredményeket elért fiatalok is.

A programelem célja a tehetségek keresése, a tehetségek önmenedzselő képességének fejlesztése, valamint a legsikeresebb portfóliók szakmai fórumon történő bemutatásával a kiemelkedő fiatalok életpályájának támogatása volt. A felhívásra 22 portfólió érkezett be. Az ÉReTT elnöksége az 1.-3. helyezést elért portfólió készítőt elismerésben részesítette. A három tehetséges fiatalnak lehetőséget biztosított a Lőrinciben megrendezett szakmai fórumon portfóliójuk bemutatására. A fiatalok a rendezvényen találkozhattak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar, Határrendészeti Tanszék, a Miskolci Rendvédelmi Technikum és a leendő munkáltatók képviselőivel.

Az 1.-3. helyezést elért portfólió készítők:

Benke Tibor, Heves Megyei SzC Kossuth Zsuzsanna Technikum Szakképző Iskola, Kollégium és Könyvtár, Eger

Kindák Evelin Nikolett, Kisvárdai SzC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József Kollégium, Záhony

Szalai Kristóf, I. Rákóczi György Gimnázium, Technikum és Kollégium, Derecske

A program támogatói:

  header_img.png